Кориця паличка - це універсальна індійська ароматна спеція, яку застосовують як в цілому так і в подрібненому вигляді. В цілому вигляді корицю додають в рідкі страви, в меленому - у другі і в тісто. Спецію використовують в медицині, кулінарії і навіть в косметології.
Цілі палички кориці чудово підходять для приготування рагу, рису та гороху. Також кориця входить до складу різноманітних сумішей сухих прянощів - карі, єреванська суміш, а також в суміші для фруктових, грибних і м'ясних маринадів. Корицею ароматизують лікери, пунші, гроги, домашні напої і десерти.
Паличку кориці можна застосувати в якості ароматної прянощі до самих різних напоїв. Чай з корицею не тільки смачний і чудово пахне, а й корисний як для вашого імунітету, так і для фігури, також лікарі радять вживати його при застуді. Кориця - відмінне джерело марганцю, заліза і кальцію, тому є дуже ефективним натуральним лікувальним засобом.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індія |
Тип спецій | Кориця |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Вага | 1000 г |
КБЖВ на 100 г | 1038 Кдж / 248 Ккал; Жири / насичені жири: 2.23 г / 0 г ; Вуглеводі/цукор: 27.55 г/0 г; Білок: 3.92 г ; Сіль: 0.06 г . |
- Ціна: 931 ₴