Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
SHUITA
Чорний рисовий оцет SHUITA – базовий інгредієнт китайської кухні. Він суттєво модифікує, покращує смак та надає характерного аромату готовим стравам. Виробляється китайський чорний рисовий оцет з клейкого рису, води, пшеничних висівок, цукру та солі.
Цей темний рисовий оцет - один із найвідоміших у Китаї. Виготовлений методом природного бродіння з клейкого рису. Крім рису, містить у своєму складі ще пшеничні висівки, сіль та воду. Більше ніяких добавок та підсилювачів смаку. Лише натуральні продукти та природні процеси бродіння. Саме тому бальзамічний оцет так цінується у Китаї, а й у інших країнах Азії.
Бальзамічний оцет використовується в багатьох стравах, але найчастіше як заправка для салатів, пельменів, вонтонів, а також служить інгредієнтом маринадів для м'яса та риби.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Китай |
Тип | Рисовий оцет |
Упаковка | Скляна пляшка |
Об`єм | 500 мл |
Виробник | SHUITA |
КБЖВ на 100 г | 189 Кдж / 45.3 Ккал; Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 2.7 г / 2.27 г ; Білок: 3.33 г ; Сіль: 2.2 г . |
- Ціна: 171 ₴