Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Цукор кокосовий MIIX 100 г

Цукор кокосовий
Кокосовий цукор - це, швидше, новий продукт у світі, який став дуже популярним останніми роками в основному в країнах Азії, Австралії, Нової Зеландії, США та Європи. Кокосовий цукор має слабкий (тонкий) солодкий смак, майже як коричневий цукор, але з легким наміром на карамель. Однак через те, що органічний кокосовий цукор не має високих ступенів обробки, колір, насолода та аромат можуть змінюватися в залежності від різних факторів. Він може бути використаний як заміна 1:1 цукру до кави, чаю, випічки і приготування їжі.
Кокосовий цукор має високий вміст мінералів, багатого джерела калію, магнію, цинку та заліза. На додаток до цього він містить вітамін В1, В2, В3 та В6. Порівняно з коричневим цукром, кокосовий цукор має вдвічі більше заліза, у чотири рази більше магнію та більш ніж у 10 разів більше цинку.
Основні | |
---|---|
Виробник | Asia Foods |
Країна виробник | Польща |
Вага | 100 г |
Тип спецій | Цукор кокосовий |
КБЖВ на 100 г | 1599 Кдж / 382 Ккал;. Жири / насичені жири: 0.4 г / 0 г ; Вуглеводі / цукор: 93.4 г / 88 г; Білок: 1.1 г ; Сіль: 0 г . |
Користувальницькі характеристики | |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
- Ціна: 129 ₴