Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Сухарі Панко жовті «Samlip» 1 кг
На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб із пшеничного борошна з високим рівнем клейковини, що випікається таким чином, що на ньому не формується кірка. Більше того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Samlip
Панірувальні сухарі PANKO - найпопулярніший вид панірувальної суміші, яка виготовляється з пшеничного хліба. Якісні панірувальні сухарі повинні бути дуже тонко подрібненими. У кулінарії використовуються перед обсмажуванням їжі, даючи їй смачну, золотисту скоринку.На відміну від звичайних хлібних сухарів, просто перемелених у крихту, сухарі для темпура відрізняються як своєю текстурою, так і способом приготування. Сама назва панко – слово не зовсім японське. Коріння його криється в португальській мові («пан» по-португальськи – «хліб») і були запозичені японцями у португальських місіонерів. Потім до європейської основи додався суфікс «ко» – «крихта» японською. І з того часу панко стало загальновживаною назвою для панірувальної суміші з японською рецептурою.
Для приготування сухарів панко використовується хліб із пшеничного борошна з високим рівнем клейковини, що випікається таким чином, що на ньому не формується кірка. Більше того, випікають його у спеціальних формах з дерева за допомогою розрядів електричного струму, а потім просушують і подрібнюють у млинах особливої конструкції, що не руйнує структуру хліба. В результаті частинки суміші залишаються насиченими повітрям, а потім зберігають цю легкість при приготуванні страв.
Основні | |
---|---|
Виробник | Samlip |
Країна виробник | Китай |
Вага | 1000 г |
КБЖВ на 100 г | 1533 Кдж / 366 Ккал; Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 77.9 г / 0 г ; Білок: 12.3 г ; Сіль: 362 мг . |
Склад | Пшеничне борошно, вода, сіль, дріжджі |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Пакет |
- Ціна: 238 ₴