Концентрат тамаринда - пряність з кислим смаком. Використовується як спеція в азіатській і латиноамериканській кухнях, а також як інгредієнт до соусу Пад Тай. Досить часто використовують для приготування джемів, цукерок, соусу чатні.
Це концентрований сік з плодів тамаринду. Даний продукт по суті не просто паста, а концентрат, який не потрібно проціджувати і видавлювати для отримання соку, а досить просто змішати з водою, якщо це необхідно відповідно до рецепту.
Тамариндова паста - є важливою приправою в південно-східній Азії. Тамариндова пасту також називають "м'якою мякоттю тамаринду", або "Тамариндовим концентратом". Тамариндова паста - це м'яка маса, до складу якої входять фрукти з стручків дерева тамаринд, батьківщиною якого є Африка, але в даний час більшість дерев вирощують в Індії.
Основні | |
---|---|
Виробник | Cock Brand |
Країна виробник | Таїланд |
Упаковка | Пластикова банка |
Вага | 850 г |
Тип | Спеція |
КБЖВ на 100 г | 235 КДж / 56 Ккал; Жири / насичені жири: 0.5 г / 0.1 г ; Вуглеводи / цукор: 11 г / 7.7 г ; Білок: 0.7 г ; Сіль: 0.85 г . |
- Ціна: 475 ₴