Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Рис для суші HARUKA
Для Японії рис - це символ держави і душа нації.
Вважається, що якщо за обід не поїв рису, то ніби як і за стіл не сідав. За значущістю для Японії рис можна порівняти з нашим продуктом - хліб. Хліб - всьому голова, так зазвичай кажуть у нас, і обов'язково будь-яку страву ми їмо в прикуску з хлібом.
Рис для суші має майже круглі непрозорі зерна. Він відноситься до сортів з дуже високим вмістом крохмалю, тому при варінні він набуває кремоподібну консистенцію. Зерна злипаються і споживають велику кількість води. Завдяки великій «клейкості» саме цей сорт рису використовують для приготування суші. Він цінується за особливий склад вуглеців, збалансований рослинний білок.
Рис для суші легко засвоюється організмом і добре заповнює енерговитрати, благотворно діє на слизову оболонку шлунково-кишкового тракту, захищає її від подразнення.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Італія |
Вага | 1000 г |
Виробник | HARUKA |
КБЖВ на 100 г | 1467 Кдж / 346 Ккал;. Жири / насичені жири: 0.9 г / 0.2 г ; Вуглеводі / цукор: 78 г / 0.5 г; Білок: 5.9 г ; Сіль: 0.01 г . |
Користувальницькі характеристики | |
Вид крупи | Рисова |
Упаковка | Коробка |
- Ціна: 358 ₴