Опис
Характеристики
Інформація для замовлення
Asia Foods
Кокосове борошно, як випливає з назви, виходить з кокосового горіха, а саме з його м'якоті. Він утворюється як побічний продукт при виробництві молока та кокосової олії. Незважаючи на післясмак кокосу, він не солодкий, тому його можна універсально використовувати на кухні. Крім того, це ідеальне джерело клітковини, враховуючи, що він містить вдвічі більше клітковини, ніж висівки. 100 г даного продукту забезпечують 150% добової потреби у клітковині, тобто 38 г!Слід мати на увазі, що цей вид борошна вбирає дуже багато води. В результаті вам завжди потрібно використовувати більше вологих інгредієнтів, ніж зазначено у рецептах. Варто згадати, що для такого корисного продукту кокосове борошно коштує недорого, а його ціна з погляду користі для здоров'я справді доступна. Отже, як можна використати цей кокосовий продукт? Ідеально підходить як основа для піци, інгредієнта для тортів, хліба, млинців або як глазурі.
Завдяки дуже низькому вмісту вуглеводів кокосове борошно є відмінним продуктом для діабетиків та людей, які бажають схуднути. Високий вміст білка робить його рекомендованим для людей, які багато займаються спортом, а також для дітей та підлітків у період зростання.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Індонезія |
Упаковка | Пакет |
Виробник | Daesang |
Вага (г) | 100 |
КБЖВ на 100 г | 2901 Кдж / 693 Ккал; Жири / насичені жири: 65 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 14 г / 0 г ; Білок: 13 г ; Сіль: 0 г . |
Вага | |
Вага | 100 г |
- Ціна: 38 ₴