Червоний буряк, безсумнівно, є безперечним королем кухні. Його унікальний смак і безліч поживних речовин означають, що його не можна оминати у одному будинку. Сушений буряк виготовляється з овочів найвищої якості, які обробляються і подрібнюються цілком, завдяки чому порошок зберігає свій природний смак. Дізнайтеся про переваги подрібненого червоного буряка.
Буряк можна додавати в коктейлів, салаті, сирів, а також готувати на його основі смачні борщі і супи. Також його з успіхом можна використовувати в якості натурального харчового барвника для багатьох страв. Красивим червоним кольором можна прикрасити соуси, майонез або торти. Корисний і смачний порошок буряка поліпшить смакові якості страв і допоможе заповнити дефіцит мінеральних речовин взимку. За допомогою цього унікального продукту ви зможете здивувати своїх гостей незвичайними стравами. Зовсім інше застосування меленого буряка - це фарбування ним тортів, кремів для торта або глазурі. Його часто використовують в кондитерських виробах через його насичений колір, тому що в подрібненому вигляді він ідеальна як натуральний барвник.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Польща |
Вага | 100 г |
Тип спецій | Меленій Буряк |
Виробник | Asia Foods |
КБЖВ на 100 г | 213 Кдж / 51 Ккал; Жири / насичені жири: 0.19 г / 0.18 г ; Вуглеводі / цукор: 9.54 г / 6.96 г; Білок: 1.57 г ; Сіль: - г . |
Користувацькі характеристики | |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
- Ціна: 99 ₴