Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Рис для суші
Рис для суші (Кошіхікарі): Рис для суші - це короткозернистий японський рис, який зазвичай використовується для приготування суші. Конкретний сорт "Кошіхікарі" є одним з найпопулярніших і найбільш шанованих видів рису в Японії. Рис Кошіхікарі відомий своєю клейкою текстурою, солодким смаком і здатністю добре триматися разом при формуванні суші-ролів або інших японських страв.Основні | |
---|---|
Країна виробник | В'єтнам |
Вид крупи | Рисова |
Упаковка | Пакет |
Вага | 25 кг |
Виробник | lotus rice |
КБЖВ на 100 г | 711 Кдж / 170 Ккал;. Жири / насичені жири: 0 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 128 г / 5 г ; Білок: 9 г ; Сіль: 11 мг . |
- Ціна: 2 659 ₴