Набір для приготування Пад Тай LOBO 220 г
Набір для приготування "Пад Тай" Lobo 220 г
Набір для приготування "Пад Тай" - використовується для приготування двох порцій. В набір входять всі необхідні спеції, такі як - тайська лапша Сен-чан, цукор, арахіс, тамариндова паста, цибуля шалот, олія, томатна паста, часник, дистильований оцет, сіль, чилі порошок. Смажена локшина Пад Тай - найпоширеніше тайське блюдо. Його подають на вулицях, в ресторанах, готують з усіх азіатських ресторанах різних країн, пад тай входить в топ-10 найсмачніших страв світу (правда, поступаючись перші щаблі рейтингів супу тому ям). Пад тай можна готувати з самої різної локшиною (від складу до товщини), різними начинками - тофу, креветки, курка.
Спосіб приготування:
1. Відваріть Сен-чан.
2. Обсмажте м'ясо, твердий тофу і яйця.
3. Змішайте Сен-чан та тайський соус. Посипте паростками квасолі, цибулею та смаженим арахісом.
4. Готовий до подачі.
Основні | |
---|---|
Країна виробник | Таїланд |
Упаковка | Поліпропіленовий пакет |
Вага | 220 г |
Виробник | Lobo |
Тип спецій | Набір для Пад Тай |
КБЖВ на 100 г | 1396 Кдж/330 Ккал;. Жири / насичені жири: 2.3 г / 0.5 г ; Вуглеводи / цукор: 69 г / 18 г ; Білок: 7.1 г ; Сіль: 2.5 г . |
- Ціна: 184 ₴