Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Стружка тунця
Стружка тунця - це продукт японської кухні, який також має назву «боніто». Він отримав широку популярність завдяки своєму унікальному смаку і структурі. У наш час цей інгредієнт використовується для приготування безлічі оригінальних страв і закусок. Використовується в якості інгредієнта для приготування традиційних ролів, а також суші. Неможна не відзначити той факт, що м'ясо тунця є досить корисним продуктом, так як в ньому міститься велика кількість жирних кислот Омега-3. Вони нормалізують рівень міститься в крові холестерину, а також знижують ризик захворювань серця і кровоносних судин. Регулярне вживання стружки або м'яса тунця покращує зір і допомагає нормалізувати рівень цукру в крові.
Стружка боніто - це не просто висушена риба. Процес її приготування відбувається в кілька етапів. Так, спочатку рибне філе нарізається великими шматками. Після цього кожен шматок гріють тривалий час на дуже маленькому вогні, а потім - коптять в гарячому диму. Для кацуобусі використовують тільки дубові поліна. Копчення тунця відбувається досить довго, поки риба повністю не втратить вологу, а потім її додатково висушують під сонцем.
Основні | |
---|---|
Виробник | ASF |
Країна виробник | Китай |
Упаковка | Поліетиленовий пакет |
Вага | 500 г |
Тип спецій | Стружка тунця |
КБЖВ на 100 г | 1423 Кдж/340 Ккал;. Жири / насичені жири: 3 г / 0 г ; Вуглеводи / цукор: 0.8 г / 0 г ; Білок: 78 г ; Сіль: 0 г . |
Користувацькі характеристики | |
Вид консервації | Тунець |
- Ціна: 1 311 ₴