Корзина
470 отзывов
Сертифицированная компания Prom.ua
+380676040707

КУРКА З ЧЛІ-ДЖЕМОМ #ChilliJamChicken

КУРКА З ЧЛІ-ДЖЕМОМ #ChilliJamChicken

13.08.18

Підняти імунітет і спробувати щось нове. Тайська кухня надзвичайно відрізняється від нашої, тому разом з її рецептами легко експерементувати і пробути щось нове.
Говоримо про кисло-солодкий соус - чилі-джем. Він викорстовується як закуска і як інгредієнт у різноманітних тайських стравах. Він додає більш складний солодкий аромат чилі, ніж просто додавання перцю. Окрім цього, він має ряд корисних властивостей: допомагає боротися з вірусами і піднімає настрій, містить вітаміни А і С (мова про червоний перець), а також калій, магній і залізо. А окрім цього покращує обмін речовин.
У нашому рецепті за допомогою чилі-джему ми готуємо повноцінну страву, але готовий соус легко можна викоритстати з канапе з холодним м’ясом, сиром чи на грінках. Якщо ви полюбляєте гострі відчуття і гострі страви, то легко експерементуйте з чилі-джемом, а от якщо ви поціновувач легших варіантів - просто зменшіть його кількість. Найголовніше - скільки б ви його не додали: завжди залишиться неповторний смак.
Насолоджуйтесь!

Інгредієнти на 4 порції:

Як готувати:
1. В маленькій мисці добре змішуємо 2 соуси, кокосове молоко і цукор. Відкладаємо.
2. Нагріваємо у сковорідци WOK олію і на меленькому вогні підсмажуємо до легкого золотого кольору подріблений часник. Додаємо половину потрібної порції джему. І смажемо ще 2 хвилини. додаємо половинку курятини і підсмажуємо 2-3 хвилини. Забираємо зі сковорідки і те саме пророблюємо з другою половиною інгредієнтів. Далі всю курятину додаємо в WOK.
3. Вмішуємо туди суміш соусу з маленької миски і підсмажуємо ще 1 хвилину. М’ясо має бути готовим. Пробуємо на гостроту. Якщо по смаку все влаштовує, додаємо листки базиліку і порізаний перець зверху (за бажанням).
4. На гарнір подаємо відварений рис. Він допоможе, якщо ваша страва вийшла занадто перчена. Також не забувайте: зайву гостроту непогано забирає додаткове кокосове молоко.

Предыдущие статьи
social-icon
Loading...